Hirmuinen helle. Aivan upeeta. Ei oo yhtään  ikävä tuulta ja tuiskua. Tämä päivä on mennyt lähes kokonaan pihalla. Mitä nyt otettiin pienet päiväunet välillä.

Päivitin taas tuota puutarhaosiota. Se näyttäisi olevan se aktiivisin osio ainakin tällähetkellä. No, on taottava niin kauan kuin rauta on kuumaa.

Kuumasta ja helteestä tulikin mieleen panikoida. Millä sitä muka malttaa lähteä juhannuksen viettoon! Jättää kasvit kuivuuteen ja kuumuuteen! Eikä hommatkaan edisty! Eihän semmoinen käy laatuunsa. Pitää tehdä vain nopea pyrähdys. Muuta ei kai olis mahdollistakaan tehdä, kun tajusin tänään että en ehdi pakkaamaan missään vaiheessa. Voi tuska.

Kävin muuten tuossa muutama päivä sitten pitkästä aikaa tallilla moikkailemassa heppoja ja ihmisiä. Siellä on  tapahtunut vaikka mitä, mutta kaikki kuitenkin niin ihanasti ennallaan. Edellisestä käynnistä olikin vierähtänyt yli vuosi. Voi että kun tekis mieli mennä hevostelemaan. Jo se tallin tuoksu on aivan huumaava. Niin huumaava, että otin sitä mukaani säkillisen :D. Ja laitoin kukkapenkkiin.